TEDS HAARLEM

TEDS HAARLEM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 90 beoordelingen
10 mei 2021 om 8:24 Anderhalf uur gewacht op salade zonder dressing en drie gortdroge pannenkoekjes. Speciaal gebeld of er bestek bij kon. Niet gekregen. Geen compensatie of uberhaupt enige vorm van excuses aangeboden toen ik ze belden nadat ik 70 minuten aan het wachten was
9 mei 2021 om 21:19 Food was delicious and arrived hot thank you we will order again
30 apr 2021 om 13:53 Chicken Katsu was lekker, veel en goed. Waffel fries no.1 ook lekker. Kom ik binnenkort op het terras eten. Goed?
29 apr 2021 om 16:12 Ik vond dat het bijzonder lang duurde voordat het eten kwam, voornamelijk omdat bij de omschrijving 20-30 minuten stond. Ook waren de frietjes koud en de chips waren zacht.
19 apr 2021 om 17:21 Kwalitatief goed eten, echter veel te duur voor een veel te kleine portie. Al zou het een dubbele portie zijn, dan nog was het te weinig. Mijn holle kies is gevuld.. Voor de rest maar naar de mac?
18 apr 2021 om 17:11 Koriander op de wrap zonder dit te vermelden. Hele wrap smaakte naar zeep, heb hem weg moeten gooien. Versta je vak als horeca tent en vermeld het als je ergens koriander bij doet!!
15 apr 2021 om 15:02 Caesar salade en wafel-friet erg smakelijk. Goed gevulde salade. En friet lekker knapperig
6 apr 2021 om 13:40 Ik heb mijn geld teruggevraagd. Eerst veel kleine stukken eischaal in mijn burrito, tissue papier op mijn bacon en wafel friet, een haar in mijn kuipje maple stroop en mijn wentelteefjes waren rauw in het midden. Nooit meer !!!. Twee slechte ervaring.
3 apr 2021 om 14:27 Heerlijke Philly cheesesteak en dito Caesar salad.
29 mrt 2021 om 17:58 Gepocheerde eieren waren helaas meer hard gekookt en de ijskoffie was heel bitter met geen spoor van caramel (zoals beschreven). Eten was wel oké maar zeker niet het geld waard terwijl eerder eten bij Ted's juist heel lekker was.
12 mrt 2021 om 14:31 Ik heb er in hoofdletters bijgevoegd dat ik wit brood wilde (in het restaurant heb je ook altijd die keuze), krijg ik natuurlijk bruin brood! Ook had ik aangegeven dat ik de bezorging om 1215 wilde binnen hebben, maar het was er al om 1150